Chat with us, powered by LiveChat

Vårdcentraler

Katrineholms vårdcentraler.

Här har vi samlat ihop alla vårdcentraler i Katrineholm så att du enkelt kan hitta den information du vill veta om t, ex vårdcentralernas öppettider eller vad du kan få hjälp med på vårdcentralen.

Katrineholms vårdcentraler som är tre stycken totalt hittar du i stadsdelarna Nävertorp, Centrum och Öster. Vårdcentralerna i Katrineholm ligger tillgängligt och har en bred kompetens inom primärvården.

Vad är en Vårdcentral?

En vårdcentral är en öppen hälso- och sjukvårds enhet som räknas till primärvården i Sverige. På vårdcentralen kan du få hjälp med icke akuta tillstånd och skador som inte är i behov av specialistvård.
Vårdcentralerna i Sverige har ett samarbete med Landstinget och dom närliggande sjukhusen.

Därför så har vårdcentralerna blivit den första ”anhalten” för patienter som är i behov av icke akut vård. När man har sökt hjälp på vårdcentralen så kan man bli remitterad till en specialistmottagning/läkare.
På vårdcentralen kan du få rådgivning och hjälp med mindre allvarliga sjuktillstånd som allergi, förkylningar, öppna sår, diet, prov och hälsokontroller.

Nävertorp.

Stadsdelen Nävertorp är den västra delen av Katrineholm som ligger i utkanten av Katrineholms centrum. För att ta sig till vårdcentralen i Nävertorp kan du antingen åka buss, bil eller cykla.

Centrum.

Här i Katrineholms centrum så ligger vårdcentralen ett ”stenkast” ifrån torget även kallat Stortorget. För att ta dig till centrum i Katrineholm kan du antingen åka buss, cykla eller gå.

Öster.

Den Östra stadsdelen i Katrineholm ligger cirka 10 minuter ifrån centrum. För att ta dig till öster kan du antingen åka buss, cykla eller gå.

Om du hellre åker bil så finns det en stor parkering precis i närheten av vårdcentralen.

0150 - 722 00

Kullbergska sjukhuset, Djulögatan, Katrineholm, Sverige

Måndag till Torsdag: 07.30 - 18.00, Fredag: 07.45 - 17.00, Lördag & Söndag: Stängt

View More Details

Lindens vårdcentral. Den diplomerade vårdcentralen Linden ligger i Katrineholms östra stadsdel. Vårdcentralen Linden är en del av Kullbergska sjukhuset och är även det största vård och hälsocentralen i Katrineholm.Läs mer.