Chat with us, powered by LiveChat

VVS

I Katrineholm så har vi en av de främsta VVS utbildningarna i hela landet. VVS står för värme, ventilation och sanitet men avlopp och vatten räknas med inom VVS numera. Eftersom att det finns en väldigt bred kunskap inom VVS i Katrineholm så kan du vara säker på att du alltid får den bästa servicen och utomordentligt utförda arbeten.

För att det ska bli enkelt att hitta det VVS företag som stämmer in på det du vill åstadkomma i hemmet eller utanför hemmet. Så därför har vi gjort en kategori med alla VVS företag i hela Katrineholm med en beskrivning och en punktlista med varje företags arbetsområden.

Vi har även lagt in information om plats och öppettider och en karta så att du lättare ska kunna hitta och besöka det företag du vill kontakta. På sidan så hittar du även företagarnas hemsidor och även deras sociala medier som kan besökas direkt via sidan.

VVS i Katrineholm

0150-555 30

Gjuterigatan 2, 641 30 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 07.00-17.00, Lördag: 10.00-13.00, Söndag: stängt

View More Details

Oppunda VVS AB är ett företag som arbetar inom VVS och har en lång och bred erfarenhet av VVS. Oppunda VVS AB utför jobb både åt privatpersoner och företag. Service Installation & Reparation Kyla Värme Ventilation Konstruktion       ………………………………………………………….Läs mer.

VVS i Katrineholm

070-543 91 17

Forssjö Mjölnargården, 641 39 Katrineholm

Ring för att boka tid

View More Details

Rörmontage AB är ett företag som arbetar inom VVS och har sitt kontor i Katrineholm men verkar även utanför Katrineholm. Värmepannor – gas, olja eller fastbränsle Rörarbeten i badrum Solpanelsinstallationer Service Värme Avlopp Vatten       ………………………………………………………….Läs mer.

VVS i Katrineholm

0150-66 95 50

Vassmogatan 2, 641 49 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 07.00-16.30, Lördag till Söndag: stängt

View More Details

Mählqvist Rör AB är ett VVS företag som installerar, reparerar och är återförsäljare av VVS produkter. Företaget grundades år 1943 av Artur och Thora Mählqvist och har sitt huvudkontor i Vingåker med filialer i Katrineholm.Läs mer.

VVS i Katrineholm

0150-200 33

Höjdgatan 7, 641 32 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 07.00-16.00, Lördag till Söndag: stängt

View More Details

Rör Produktion AB är ett företag som finns i Katrineholm som installerar och reparerar inom VVS. Rör Produktion AB kan anlitas av både privatpersoner och företag då de utför stora jobb som små jobb av olika typer av tjänster inom VVS.Läs mer.