Chat with us, powered by LiveChat

Målare

I Katrineholm så finns det flera olika målerifirmor som man kan välja att anlita när man t.ex ska måla om huset eller om man vill tapetsera om i lägenheten. Så därför har vi listat alla målerifirmorna i Katrineholm så att det ska bli enklare att hitta det man söker.

Det finns många fördelar med att anlita en målerifirma istället för att göra jobbet själv. Några av fördelarna med att ta hjälp från en av de målerifirmorna som vi har samlat här är att man kan vara säker på att det blir ett bra resultat som håller flera år framåt och att man får den bästa rådgivningen om material och verktyg.

Målerifirmorna har oftast en butik där de säljer penslar och färg med mera av en hög kvalité för den som vill måla eller tapetsera på egen hand istället.

Vi har även gjort en detaljerad punktlista för varje målerifirma så att man lätt kan gå igenom och jämföra mellan de olika målerifirmorna så att man kan göra ett bra val.

I den här kategorin så har vi också lagt upp en karta med vägbeskrivning och företagens kontaktuppgifter så att man lätt ska kunna besöka eller kontakta de målerifirmorna man önskar att besöka.

070-573 67 23

Svartbäcksvägen 5, 641 37 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

PE Måleri är en målerifirma som ägnar sig åt tapetsering och målning åt privat och företagskunder. Målning in och utvändigt Nyproduktion Reperationsmålning         ………………………………………………………….Läs mer.

0150-194 30

Gjuterigatan 4, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

GJ:s Industrimålning är en målerifirma som ägnar sig åt sträckmålning till parkeringsplatser samt målning av industrihallar med mera främst åt företag. Industrimålning Reperationsmålning Linjemålning Fasadtvätt Golv Epoxibeläggningar         ………………………………………………………….Läs mer.

0150-524 00

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Sandå är ett måleriföretag som ägnar sig åt tapetsering och målning invärtes och utvärtes. Måleri Golv Dekoration Fönster Plåttak Fönster Fasadtvätt Balkongrenovering       ………………………………………………………….Läs mer.

073-506 42 15

Ekebergsvägen 34, Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Byggnadsmålarna är ett måleriföretag som ägnar sig åt tapetsering och målning. Invändig målning Utvändig målning Tapetsering         ………………………………………………………….Läs mer.

0150-178 94

Vasavägen 64, 641 37 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Björsons Måleri är ett måleriföretag som ägnar sig åt tapetsering och målning. Björsons Måleri har även en butik där de säljer diverse saker som t.ex målarfärg, tillbehör och verktyg så att du som vill måla eller tapetsera själv ska få tillgång till samma bra produkter som målarna använder.Läs mer.