Chat with us, powered by LiveChat

Elektriker

Har AC-anläggningen slutat att funka eller ska du koppla in el i huset men har inte den rätta kunskapen eller inte har tiden och måste lägga ner tid på andra viktiga saker då har du hittat rätt. För i den här kategorin har vi listat alla serviceföretag som är specialiserade just på att felsöka och laga elektriska apparater och självklart installera och koppla.

Vi har gjort en detaljerad punktlista så att det ska bli enkelt och smidigt att hitta just den tjänst man önskar att utföra. Vi har också lagt in en karta på varje företag så att man ska kunna hitta till det företag man önskar att besöka.

De serviceföretagen vi har listat i den här kategorin ligger lite utspritt i staden men de flesta kan man finna runt om i det centrala Katrineholm så att det är lätt att ta sig till och från företagen till fots snabbt och smidigt.

0150-762 99

Marieborgsgatan 3, 641 39 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 07.00-16.00, Lördag till Söndag: stängt

View More Details

Enium Elektriker är ett installationsföretag i Katrineholm som installerar och reparerar åt både företag och privatpersoner. Här kan du köpa energieffektiva lösningar och miljövänliga produkter som underlättar återvinningen av produkt och material. På Enium arbetar man för ett mer hållbart samhälle för att minska miljöbelastningen.Läs mer.

070-270 68 51

Oddergatan 15, 641 52 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Elcompaniet är ett serviceföretag som hjälper privatpersoner och företag med felsökningar och installationer av elektriska apparater. Felsökning Installation Service Tele & Data       ………………………………………………………….Läs mer.

0150-749 20

Västgötagatan 18, 641 36 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 07.00-16.00, Lördag till Söndag: stängt

View More Details

El & Ventilation Sörmland AB är ett serviceföretag som hjälper privatpersoner och företag med felsökningar och installationer av elektriska apparater. Installation Reparation  Service Datanätverk Larm & Säkerhetssystem Ventilation ASSA återförsäljare       ………………………………………………………….Läs mer.

0150-284 00

Kungsgatan 10, 641 36 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 08.00-16.00, Lördag till Söndag: stängt

View More Details

Caverion är ett serviceföretag som hjälper privatpersoner och företag med felsökningar och installationer av elektriska apparater. Installation Reparation Service Larm & Säkerhetssystem Värme & Sanitet Ventilation & Luftbehandlingar         …………………………………………………………. Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.   ………………………………………………………….Läs mer.

0150-48 91 00

Videvägen 4, 641 49 Katrineholm, Sverige

Måndag till Fredag: 07.00-16.00, Lördag till Söndag: stängt

View More Details

Oppunda el är ett serviceföretag som är utbildade elektriker och hjälper privatpersoner och företag med felsökningar och installationer av elektriska apparater.   Installation Reparationer Service Larm & säkerhetssystem       ………………………………………………………….Läs mer.