Chat with us, powered by LiveChat

Bokföring- och redovisningsbyråer i Katrineholm

I Katrineholm finns det ett flertal bokföring- och redovisningsbyråer. Vi har samlat alla bokföring- och redovisningsbyråer här så att du ska enklare kunna hitta det företag som passar just dig.

Fördelar med att ta hjälp av en bokföring- och redovisningsbyrå.

Det finns många fördelar med att ta hjälp av en bokföring- och redovisningsbyrå och speciellt om du har startat upp ett företag eller har planer på att starta upp ett eget företag här i Katrineholm.

En bokförings- och redovisningsbyrå kan hjälpa dig med ekonomisk rådgivning, inkomstdeklarationer och årsredovisningar med mera.

0150-774 40

Drottninggatan 1, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

LRF Konsult – Katrineholm. Redovisningsbyrån LRF Konsult är en kedja med flera kontor i Sverige. LRF Konsults kontor här i Katrineholm hittar ni på Drottninggatan 1. Hos LRF Konsult kan du får hjälp med följande:  Ekonomi & Skatt. Juridik. Affärsrådgivning. Fastighetsförmedling.Läs mer.

0150 – 66 29 90

Köpmangatan 3, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Rådek AB är ett så kallat kunskapsföretag som arbetar med framförallt revision och beskattningsfrågor. Hos Rådek AB kan du få hjälp med: Bokföring & redovisning. Bokslut. Deklarationer. Lön & Lönehantering. Revision. Skatt.Läs mer.

0150 - 66 97 66

Stallgatan 1, 641 33 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Redovisarna i Katrineholm HB. Redovisningsbyrån Redovisarna i Katrineholm HB ligger ett stenkast ifrån Katrineholmscentrum på Stallgatan 1. Dom hjälper företag med följande: Budget. Kalkylering. Värdering. Bildande/registrering av samtliga företagsförmåner. Bokslut. årsredovisning. Deklaration. Analyser.Läs mer.

+46 76 166 28 46

Djulögatan 35C, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Categoria AB är en redovisningsbyrå i Katrineholm som hjälper små och stora företag med heltäckande lösningar inom ekonomi och redovisning. Bokföring. Löpande redovisning. Årsredovisning. Inkomstdeklarationer. Rådgivning. Hos oss står alltid kunden i fokus och vi levererar alltid i tid med god kvalitet och till rätt priser.Läs mer.