Chat with us, powered by LiveChat

Tjänster

I den här kategorin har vi samlat alla serviceföretag i Katrineholm som utför tjänster åt både privatpersoner och åt olika företag. De serviceföretagen vi har listat här är allt från sotare som besiktar och servar skorstenar till bilverkstäder som utför tjänster små som stora reparationer på bilen.

Här i Katrineholm så har vi ett förvånansvärt bra och stort utbud av företag som är noggranna och väldigt omtyckta runt om i Sörmland.

Vi har gjort en detaljerad punkt lista på varje serviceföretag så att man enkelt och snabbt kan få en överblick på vilka tjänster som alla serviceföretagen kan erbjuda. Med hjälp av våra punkt listor så kan det bli lättare att välja det serviceföretag som stämmer överens med det jobb som du vill utföra.

Vi har även kategoriserat olika serviceföretag i grupper så att det ska vara smidigt att hitta det man söker. Som tillexempel så har vi namngett kategorierna med namn som bil, elektriker och VVS där man kan hitta flera olika slags tjänster som har en sammankoppling med just den kategorin.

0150-774 40

Drottninggatan 1, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

LRF Konsult – Katrineholm. Redovisningsbyrån LRF Konsult är en kedja med flera kontor i Sverige. LRF Konsults kontor här i Katrineholm hittar ni på Drottninggatan 1. Hos LRF Konsult kan du får hjälp med följande:  Ekonomi & Skatt. Juridik. Affärsrådgivning. Fastighetsförmedling.Läs mer.

0150 – 66 29 90

Köpmangatan 3, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Rådek AB är ett så kallat kunskapsföretag som arbetar med framförallt revision och beskattningsfrågor. Hos Rådek AB kan du få hjälp med: Bokföring & redovisning. Bokslut. Deklarationer. Lön & Lönehantering. Revision. Skatt.Läs mer.

0150 - 66 97 66

Stallgatan 1, 641 33 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Redovisarna i Katrineholm HB. Redovisningsbyrån Redovisarna i Katrineholm HB ligger ett stenkast ifrån Katrineholmscentrum på Stallgatan 1. Dom hjälper företag med följande: Budget. Kalkylering. Värdering. Bildande/registrering av samtliga företagsförmåner. Bokslut. årsredovisning. Deklaration. Analyser.Läs mer.

+46 76 166 28 46

Djulögatan 35C, 641 30 Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Categoria AB är en redovisningsbyrå i Katrineholm som hjälper små och stora företag med heltäckande lösningar inom ekonomi och redovisning. Bokföring. Löpande redovisning. Årsredovisning. Inkomstdeklarationer. Rådgivning. Hos oss står alltid kunden i fokus och vi levererar alltid i tid med god kvalitet och till rätt priser.Läs mer.

073 598 16 70

Katrineholm, Sverige

Ring för att boka tid

View More Details

Läs mer.